Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës/e, Depoist

Distribution Partner - IMG Construction
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania IMG Construction SH.P.K. si përfaqësues ekskluziv dhe distributor i brendit STO për territorin e Republikës së Kosovës hap konkurs pune për 2 pozita pune:

Pozita 1.       1 x Shitës/e

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Demonstron produktin për shitje
 • Sqaron karakteristikat e produktit
 • Përcjell produktet për t’u siguruar që produkti është në stok
 • Kryen faturimet dhe pagesat me para të gatshme dhe transfere bankare
 • Rekruton klientë të rinj dhe sigurohet që sherbimi ndaj klientëve të jetë në nivelin më të lartë

Kualifikimet:

 • Shkolla e mesme, kanë përparsi edukimi universitar apo qe jane ne studime e siper, njohja e ndonjë gjuhe të huaj angleze, gjermane.
 • Preferohet së paku një vit përvojë pune në shitje
 • Preferohet te kene njohuri nga tekniku apo arkitektura
 • Te kene njohuri te shkelqyera ne Microsoft Office
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
 • E preferuar të ketë patentë shoferi

Pozita 2.       1 x Depoist

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Mbajtja e depos me hyrje dhe dalje të materialeve
 • Përgaditja e nuancave të ngjyrave
 • Sqaron karakteristikat e produktit
 • Përcjell produktet për t’u siguruar që produkti është në stok dhe mirëmbahet në mënyrë të rregullt
 • Rekruton klientë të rinj dhe sigurohet që sherbimi ndaj klientëve të jetë në nivelin më të lartë

Kualifikimet:

 • Shkolla e mesme,
 • Preferohet së paku një vit përvojë pune në shitje apo depo
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes
 • Patent shoferi “B”

SI TE APLIKONI?
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit img_construction@yahoo.com duke dërguar CV-në tuaj me foto.
Konkursi është i hapur deri me datën 26.08.2022

Shikime 2,315
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 26/08/22 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management