Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU N.T.P” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs

për vende të lira pune si:

1.Mjeshtër ne sektorin e përpunimit te metalit– 2

Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të metalit duke përdorur makineri të

Avancuara, vegla dore

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Preferohet te ketë përvoj pune

  1. Ndihmes mjeshter ne sektorin e perpunimit te drurit – 5

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

3.Ndihmes Mjeshter ne sektorin e perpunimit te metalit -3

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

4.Montera -2

Aftësi për montim te produkteve te drurit

Preferohet te ketë përvoj pune

Ndihmes monter 3

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: info@shehu-ks.com

Kontaktoni në numrat:  045 622 355 dhe 045 600 975,                                     

  Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Shikime 2,695
Kategoria Prodhim
Skadon 25/08/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management