Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Mirëmban hapësirat e gjelbërta;
  • Mirëmban hapësirat tjera të jashtme të objektit;
  • Pastron dhe heq mbeturinat në hapësirën e jashtme të objektit;
  • Si dhe punë të ngjashme që kanë të bëjnë me procesin e punës.
  • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;

Orari I punes: 8:00-16:00

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

  • Të këtë të kryer shkollën e mesme;

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit: 044 437 015

Shikime 2,461
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 25/08/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management