Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Business Development Representative - Lead Generation, DevOps Cloud Engineer

CloudAstro
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURSE NGA CLOUD ASTRO

1 Pozitë për Business Development Representative - Lead Generation &

1 Pozitë për DevOps Cloud Engineer.

Cloud Astro është kompani startup në Prishtinë që ofron shërbime jashtë Kosovës në fushën e Cloud Services. Ne jemi një kompani që besojmë në kapacitetin e inxhinierëve, agjentëve e menaxherëve në tregun kosovar.

Ne jemi të specializuar në teknologjinë cloud dhe zhvillimin e softuerit për klientët në mbarë botën.

Cloud DevOps Engineer

Nëse jeni të përkushtuar dhe ambicioz, ne po kërkojmë të punësojmë një Inxhinier DevOps në Cloud me përvojë për të na ndihmuar të vazhdojmë të rritemi. Cloud Astro është një vend i shkëlqyer për të zhvilluar akoma më shumë karrierën tuaj.

Përgjegjësitë dhe kualifikimet:

 • Përvojë me infrastrukturë si kod me Terraform, Bicep, Arm, Kubernetes;
 • Të analizoni teknologjinë aktuale të përdorur brenda kompanisë dhe zhvilloni hapa dhe procese për t'i përmirësuar dhe zgjeruar ato;
 • Siguroni qëllime të qarta për të gjitha fushat e një projekti dhe zhvilloni hapa për të mbikëqyrur ekzekutimin e tyre në kohë;
 • CI/CD Tool Azure DevOps;
 • Njohuri në Cloud Platform Azure, AWS;
 • Përvojë me Helm, Ansible, Chef, Puppet

Përfitimet:

 • Rrogë fikse + bonuse;
 • Trajnime dhe certifikime të paguara nga kompania;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Laptop;
 • Hybrid Work - tri herë në javë;
 • Fitnesi i paguar nga kompania;
 • Udhëtime nëpër Kosovë me ekipë.

E gjete vetën apo dikë për këtë pozitë? Na dërgo CV-në në careers@cloudastro.de


Business Development Representative - Lead Generation

Po kërkojmë një person entuziast që flet gjuhën gjermane rrjedhshëm, ka karakter vet-inicativ, konsumon fruta dhe ka pasion thirrjet me klientë.

Përgjegjësitë dhe kualifikimet:

 • Niveli B2 ose C1 i gjuhës gjermane;
 • Aftësi në Cold Calling;
 • Sjellje profesionale me klientë;
 • Aftësi ndërpersonale;
 • Përvojë së paku 1 vjeçare në Lead Generation;
 • Njohuri në industrinë e ICT është plus!

Përfitimet:

 • Rrogë fikse + bonuse;
 • Trajnime dhe certifikime të paguara nga kompania;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Laptop;
 • Fitnesi i paguar nga kompania;
 • Udhëtime nëpër Kosovë me ekipë.

Të interesuarit për këtë pozitë mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

Shikime 2,819
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 25/08/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management