Bon Voyage

Travel Agent

	 	 

KONKURS:
Travel Agent

Përshkrimi i punës:

 • Asistim në aranzhim të pushimeve
 • Asistim në rezervim të biletave të aeorplanit,
 • Asistim në rezervim të hoteleve
 • Komunikim i rregulltë me kientë dhe partner

Kualifikimet:

 • Njohuri të sistemit Amadeus (e preferuar)
 • Njohuri te gjuhes Angleze 
 • Preferohet të ketë përfunduar, ose të jetë në përfundim të studimeve
 • Përvoja e punës (e preferuar)
 • Të jetë komunikativ dhe bashkëpunues
 • Aftësi të mira të drejtshkrimit në gjuhën shqipe
 • Aftësi të mira të drejtshkrimit në gjuhën angleze (e preferuar)
 • Të jetë kreative
 • Të ketë njohuri për mediat sociale
 • Përshtatje dhe fleksibilitet në ambientin e punës
 • Aftësi të punojë dhe të përballojë presionin që mund të shkaktojë puna
 • Të ketë ambicie për avancim në karrierë
 • Aftësi për të punuar pa mbikëqyrje
 • Shkathtësi bazike kompjuterike

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë

Afati i fundit për aplikim është 20 Prill 2019
Ju lutem dërgoni CV në apliko@bonvoyage-ks.com ose në formë fizike në adresën Rr. Eduard Lir, nr. 180, Prishtine, 10000, Kosove.

 

TAGS: Bon VoyagePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko PuneMenaxhment

Shikime 3030
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC