Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent i shitjes me shumicë (2), Shitës/e në showroom (2)

Bcreative
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

B Creative kompani me pervoje shumevjecare ne lemine e ndricimit per shtepi, restorante, hotele dhe objekte afariste me produktet e veta dhe perfaqsuese e Philips Lighting, Artemide, Luceplan, Viokef, Vimar, Onelight, Novaluce etj, shpall konkurs per kater(4) vende te lira pune:

  1. Agjent i shitjes me shumice (2)
  2. Shites/e ne showroom (2)

Kandidatet potencial duhet ti plotesojne keto kushte:

  • Te kete te kryer se paku shkollen e mesme – fakulteti eshte perparesi
  • Pervoja e mehershme ne shitje ne lemine e produkteve elektrike, enterierit eshte perparesi Pervoje te mehershme ne shitje
  • Te jete komunikues/e gjate punes me kliente Te kete aftesi te mira organizative
  • Njohja e gjuhes angleze (shkrim, lexim)
  • Njohja e programeve kompjuterike MS Office Patent shoferi per poziten e agjentit te shitjes

Perfitimet:

  • Page konkuruese + stimulim shitjeje
  • Ambient I pershtatshem I punes
  • Mundesi zhvillimi dhe avancimi professional

Te interesuarit te dergojne CV e tyre permes emailit: shitja@bcreative-ks.com

Vetem kandidatet e suksesshem do te kontaktohen.

Shikime 2,694
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/08/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management