Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Asistente Administrative/Financa

Rent a Car MANAMI
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Asistente Administrative/Financa ne Rent a Car MANAMI

Përgjegjësitë dhe detyrat :

 • Përgjegjëse për rezervime 
 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
 • Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për gjithë;
 • Pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Se paku diplomë të shkollës së mesme;
 • Njohje të gjuhës angleze;
 • Përvojë pune në administratë;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office,
 
 Të gjitha  të interesuarat, mund të dërgojnë CV-ne e tyre tek emaili getradellc@gmail.com ose te na shkruajn ne Viber/Whatsapp ne +383 49 536 537
 
 

Shikime 2,955
Kategoria Administratë
Skadon 24/08/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management