Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kamarier/e (2), Shankist/e (2), Pastrues/e (2)

Al Trade Market
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për 6 vende të lira pune!

Al Trade në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve të veta, si dhe me rastin e hapjes edhe të një pike të re Al Trade Market, që do të ushtron veprimtarinë e shitjes me shumicë dhe pakicë të produkteve ushqimore, higjienike, tekstilit, materialeve sanitare dhe shtëpiake, në Fushë Kosovë.
Për këtë qëllim kompania ka hapur konkurs për 6 vende të reja të punës:

1-Kamarier/e ( dy vende të reja pune);
2-Shankist/e ( dy vende të reja pune);
3-Pastrues/e - Mirëmbajtës/e ( dy vende të reja pune);

Kandidatët e përzgjedhur për këto pozita do të kenë mundësi që paraprakisht bashkë me stafin e Al Trade Market, që janë përgjegjës të këtyre sektorëve, të trajnohen dhe të njoftohen profesionalisht për punën që do të kryejnë, para së të bëhen pjesë e stafit të rregullt të kompanisë.

Të gjithë kandidatët të cilët i përmbushin kushtet, dhe besojnë së janë kompetentë për kryerjen e këtyre punëve kërkohen që të aplikojnë.
* Për të gjitha pozitat është e domosdoshme të keni përvojë pune;
* Dërgoni CV dhe dokumentet e juaja në info@altradecenter.com, ose tek ne drejtpërdrejt - Adresa jonë: Rr, Nënë Tereza, Magjistralja Prishtinë- Fushë Kosovë;
* Për informata shtesë na kontaktoni në numrin e telefonit: 0800 77 770 (pa pagesë);
* Ju lutem që ta cekni titullin e pozitës për të cilën po aplikoni tek ’’Subject ’’, shembull: Kamerier/e ( dy vende të reja pune);
* Informatat e juaja do të ruhen me konfidencialitet të plotë;
* Vetëm Kandidatët potencial do të ftohen në intervistë;
* Konkursi do jetë i hapur nga data: 22 korrik 2022, deri më 11 gusht 2022, në ora 16:00.

Shikime 3,254
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 11/08/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management