Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Shankiste, Ndihmëse e kuzhinës

Pasta Fasta
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
SHANKISTE
Pergjëgjësite :
  • Sherbim i pastave ne menyre korrekte bazuar ne trajnimin qe behet.
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje e mjeteve dhe vendit te punes.
  • Shkathtesi gjate orarit te punes.
Orari paradite dhe pasdite.
Nje dite te javes pushim.
Me kontrate pune.
Paga 350€.
 
Per aplikim ne numrin +383 49 899 985.
 
NDIHMESE E KUZHINES
Pergjegjësite : 
  • Zierje e pastave bazuar ne trajnimin qe behet.
  • Larje e eneve.
  • Mirembajtje e vendit te punes.
  • Grirje e perimeve.
  • Shkathtesi dhe fleksibilitet gjate orarit te punes.
Orari  paradite dhe pasdite.
Nje dite te javes pushim.
Me kontrate pune.
Paga 350€.
 
Per aplikim ne numrin +383 49 899 985.

Shikime 5,938
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 22/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management