Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Creative Group me seli në Prizren, mirret me ndërtimin e objekteve afariste-banesore në komunën e Prizrenit. 
 
Aplikimi për poziten : Inxhinier i Ndërtimtarisë
 
Detyrat dhe përgjegjësit:

- Udhëheqja e punimeve në teren.
- Organizimi i punimeve.
- Mbikqyrja e punishtës.
- Përgaditja e ditarit të punës.
- Planifikimi i punës me periudha javore.
- Raportimi i punës ditore në Administratë.
 
Kualifikimet për vend pune:

- Të jetë i diplomuar në degën e Ndërtimtarisë
- Të këtë provojë pune në objekte Afariste - Banesore
- Të jetë i motivuar për pune.
- Të këtë shkathësi organizative të punishtes.
- Të posedoj patent shofer kategoria B.
 
Kanditatët e interesuar mund te dergojne Cv ne email: swisscreativegroup@gmail.com
ose në numrin e telefonit :
+383 49 484 209
 
 
 

Shikime 3,828
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 15/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management