Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“ ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur  ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

Punëtor magazine/M-Prishtine
1pozite                

Detyrat dhe pergjegjesite:

-  Pregatitja e mallit sipas porosive 
-  Sistemimi i mallrave neper depo                
-  Ngarkim dhe shkarkim                 

Kërkesa për kandidatët:

-Aftësi të mira komunikuese.
-Të ketë kryer me së paku shkollen e mesme.
-Paga do te jete e kenaqshme.
-Nga e hëna-premte orari 08 - 16
-Kontrat e rregullt pune sipas ligjeve në fuqi


Vetem kandidatët që do perzgjidhen do të informohen

Për të aplikuar ju lutem dergoni CV në email enrik.topalli@elkaks.com ose paraqituni prane zyrave tona ne Rr.lidhja e pejes pn prishtine ngjitur me terminalin doganor intereuropa.                                                                                                                 

                                        

 

                 .

 

 

Shikime 3,749
Kategoria Industri të Shërbimit
Skadon 20/08/22 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management