Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Menaxher/e Marketi, Zv.Menaxher/e Marketi

BAS Market
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“BAS Shpk” me selin Qendrore në Ferizaj ,Rr.Enver Topalli e cila operon me 7 pika në nivel vendi , hap konkurs për të plotësuar vendet e lira të punës për pozitat si në vijim:

 • Menaxher/e Marketi
 • Zv.Menaxher/e Marketi  

Vendi i punës:)

Bas Market – Obiliq

Kualifikimet e kërkuara: Menaxher/e Marketi

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme ,përparësi me shkollim më të lartë,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
 • E dëshirueshme përvoja e punës si menaxher ,
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion,
 • Shkathtësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata,
 • Përvojë punë në sektorin ushqimor është obligative ,
 • Menaxhues shumë i mirë i kohës.
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,

Kualifikimet e kërkuara: Zv. Menaxher/e Marketi

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme ,përparësi me shkollim më të lartë,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës,
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit,
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të punës në presion,
 • Shkathtësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata,
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
 • Përvojë punë në sektorin ushqimor si dhe
 • Menaxhues shumë i mirë i kohës.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Mundësi të zhvillimit profesional dhe
 • Pagë konkurruese.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në e-mail adresës në: apliko.basmarket@gmail.com

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën dhe vendin për të cilën aplikoni.

 

Shikime 3,823
Kategoria Menaxhment
Skadon 19/08/22 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management