Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Menaxhere, Shitëse

Egzona Krasniqi
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Shpallet konkurs pune për pozitën:
 
Menaxhere (Të ketë se paku 1 vit përvoje pune si menaxhere)
Shitëse në Dyqan
Vendi: Albi Mall
 
 
Aplikantët obligohen që në CV të tregojnë se për cilen pozitë aplikojnë 

Shikime 5,371
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 19/08/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management