Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Teknik i instalimeve dhe përkrahjeve në rrjetat kabllore

InterAdria
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

InterAdria është kompanie zhvillimit softuerik, telekomit dhe edukimit e cila ofron shërbime të ndryshme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë. 

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

Teknik i instalimeve dhe përkrahjeve në rrjetat kabllore

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Shtrirja dhe tërheqja e kabllove  në shtylla betoni , ndërtesa të banimit, dhe  ndërtesa afariste;
  • Montimi i kanaleve dhe gypave  në mure dhe dysheme;
  • Montimi i kutive shpërndarëse me madhësi të ndryshme përbrenda objekteve të banimit ;
  • Shpimi i vrimave për hyrjen e kabllove në brendësi të ndërtesave ose pusetave ;

Kualifikimi dhe përvoja:

  • Eksperiencë e punës ( e preferueshme);
  • Diplomë e shkollës së mesme profesionale në drejtimin “Teknik i Energjetikës“ ose “ Teknik i Komunikacionit“ (e preferueshme);
  • Bashkëpunues me ekipin;
  • Aftësi komunikimi;
  • Patent shofer, kategoria “B”;

Të interesuarit mund ta dërgojne CV-në e tyre në e-mail adresën: jobs@interadria-ks.com ose te kontaktojnë në numrin 045/268-695

Data e fundit e aplikimit : 19.08.2022

Shikime 4,333
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 19/08/22 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management