Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

A&M MEGA STORE  hap vende të lirë pune për individët e interesuar:

Pozitat:                       Asistent/e të shitjes dhe depoist/e ( M/F )

Vendi i punës :           Lipjan (tek QMI), Fushë Kosovë, Mitrovicë, Prizren

Orari i punë:              I plotë

Afati për aplikim:      Deri më  18 / 08 / 2022

Asistent/e te shitjes: Detyrat dhe përgjegjësit:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientët rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve;
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, rregullon palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
 • Përcjell artikujt e shitur, evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek stafi përgjegjës;
 • Vendos çmime dhe deklaracione në produkte;
 • Evidenton dhe i raporton artikujt aktiv dhe pasiv të sektorit;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapsirës punuese në sektorë.

Depist/e -Detyrat e punës:

 • Pranon, lëvizë, bartë, klasifikon dhe sistemon artikujt sipas standardëve, kërkesave të kompanisë;
 • Përgaditë, shoqëron dhe dorëzon mallin tek sektori i caktuar;
 • Paketon dhe vendos tiketa / çmime në produkte;
 • Selekton, ndanë hapsirën për deponim të mallërave dhe sistemon mallërat në pjesët e caktuara;
 • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave;
 • Numëron dhe raporton stokun e mallërave, sipas nëvojes dhe në baza periodike;
 • Punon dhe vepron sipas udhëzimëve që pranohën nga Menaxheri i Depos.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme:

 • Arsimimi i mesëm ose i lartë;
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe përvojë pune paraprake së paku 6 muaj;
 • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
 • Të jetë komunikues, organizativ, sistemues;
 • Shkathtësi të mira matematikore/numërike;
 • Fleksibil dhe i shpejt në kryërje të detyrave;
 • Gatishmëri të punoj nën presion;
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike dhe të gjuhëve të huaja.

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email:  puno@am-megastore.com

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

Shikime 6,475
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 18/08/22 (2 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management