Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Ndihmës në prodhim (Produktionshelfer), Operator i makinerive të betonit (Maschinenbediener)- Gjermani

Bieren Betonwerk
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Erdbrügger po kërkon punëtor për 2 fabrikat e saj të betonit në Gjermani në qytetet: 32289 Rödinghausen dhe 41836 Hückelhoven. Ne jemi në kërkim të punonjësve të motivuar dhe të cilët posedojnë aftësi dhe shkathtësi themelore në industrinë e ndërtimtarisë dhe/ose betonit, për të u punësuar tek ne, në menyrë afatgjate!

Për momentin jemi duke kërkuar punonjës të kualifikuar për këto pozita:

  • Ndihmës në prodhim (Produktionshelfer)
  • Operator i makinerive të betonit (Maschinenbediener)

Të gjithë të interesuarit duhet patjetër të kenë leje qendrimi ose pune për Gjermani, ose të posedojnë një termin valid për vizë pune tek Ambasada Gjermane apo të kenë diplomë fakulteti të fushës së ngjashme, të nostrifikuar në Gjermani, ashtu që të aplikojnë si punonjës me kualifikim universitar. Strehimi nuk ofrohet nga ne, punonjesi duhet ta beje zgjidhjen vet per banim!

Dokumentet që duhet të dërgoni tek personal@unternehmensgruppe-erdbruegger.de janë: CV-ja me fotografi, kopja e pasaportës dhe kopja e leje qendrimit apo e punës ose nostrifikimi i diplomës së fakultetit përkatës, ose termini qe keni marre per vize pune!

Ju dëshirojmë shumë sukses!

ERDBRÜGGER Unternehmensgruppe GmbH

Telefon: 05731/7409-51

Telefax: 05731/7409-47

https://www.unternehmensgruppe-erdbruegger.de/

Shikime 4,793
Kategoria Prodhim
Skadon 19/08/22 (11 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management