Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Asistent Menaxher i Dyqanit

Stradivarius
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Stradivarius Header

MENAXHER I DYTË I DYQANIT
KOSOVË , PRISHTINË

Për këtë mundësi fantastike ne po kërkojmë një drejtues ekipi energjik dhe të motivuar!

Ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mailit: office.kosovo@inditex.com

Inditex është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët do të trajtohen në mënyrë të drejtë dhe nuk do të diskriminohen në bazë të gjinisë, origjinës etnike, seksit, statusit martesor, orientimit seksual, paaftësisë ose moshës.

Shikime 6,337
Kategoria Menaxhment
Skadon 14/08/22 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management