Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FMT Consulting hap konkurs pune per:


Asistente e Kontabilitetit


Kriteret: 

  • Njohuri  ne programin e financave
  • Përvojë pune në kontabilitet dhe në fushën e financave
  • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punës dhe marrëdhënies me stafin tjetër administrative
  • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve të paketës Microsoft Office
  • Aftësi të mira komunikuese

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Regjistrimi kontabel i transaksioneve ditore financiare
  • Leshimi dhe regjistrimi i faturave tatimore
  •  Regjistrimi i shpenzimeve operative
  • Përgaditja e raporteve financiare sipas kërkeses se menaxhmentit
  • Kryerjen e detyrave dhe puneve në përputhje me manualet e aplikueshme brenda kompanisë

Të interesuarit të dërgojnë CV në: fmt-consulting@hotmail.com
Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë pranë zyreve tona.  

 

Shikime 6,146
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 18/08/22 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management