Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Zhaki Header

NJË NIVEL TJETËR

Të gjithë profesionistat dhe adhurues të profesionit, mundësia për t'u bashkuar me ne:

  1. Dizajner/e
  2. Operator Shtypi
  3. Aplikant Foljesh | PVC
  4. Saldues
  5. Teknik në makina të prerjes | CNC
  6. Monter të reklamave, banerave

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko".

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management