Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shofer / Postier

KCC (TNT & FedEx)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Postier

Departamenti: Vendor

Kompania: KCC Sh.P.K - FedEx

Për kompaninë: KCC Sh.P.K është përfaqësuese e kompanisë globale FedEx, me një staf profesional dhe me teknologjinë më të avancuar të transportit. Tani KCC Sh.P.K. është duke e rritë stafin e saj ne departamentin e postes vendore (brenda Kosoves).

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Sipas orarit të përcaktuar shpërndanë dërgesat korrier
  • Pranon dërgesat ne terren
  • Përmbush objektivat ditore të përcaktuara nga Menaxheri i Logjistikës
  • Mirëmbanë automjetin që shfrytëzon për shpërndarjen/marrjen e dërgesave

Kualifikimet:

  • Njeh rruget e Kosoves, apo rajonit qe i caktohet
  • Pervoje pune si Postier
  • Patent shoferi B
  • Komunikativ dhe i/e veteorganizuar

Çka ne ofrojmë:

  • Pagë bazë 400.00€
  • + 10% në çmim të dërgesë

Si të Aplikoni

Dergoni CV-në në email: info@kcc-ks.com
Afati i fundit për të derguar CV-në 15 Gusht 2022

Shikime 5,661
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 15/08/22 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management