Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Autogoma Uni e cila gjendet në Vragoli hap konkurs për:
  • Vullkanizer/ gomister me përvoj pune 

Kualifikimet:

  • Duhet të këtë përvojë punë në pozitat e lartpërmenduara
  • Duhet të ketë aftësi të mira komunikimi për të mbajtur marrdhënje të mira me klientë
  • Të jetë energjik, me vetë iniciativë

  • Menaxher/shitës me përvoj pune

Kualifikimet:

Kualifikimet:

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm
  • Preferohet përvojë pune relevante
  • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
  • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
Të interesuarit për punë mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:
049-895-650
Ose email : autogomauni@outlook.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management