Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Bizzarro Kuzhina hap konkurs për pozicionet vakante:

  • Operues-e / Kantim me pervoje pune (2)
  • Monter / lidhës i elementeve (2)
  • Monter i përgjithshëm i mobilieve (1)

Kushtet e punës:

  • Të njohin dhe të kuptojnë skicat teknike;
  • Të janë serioz, dhe te kenë vullnet për të mësuar me shumë për detajet e mobilimit;
  • Të karakterizoheni nga saktësia, produktiviteti dhe aftësia për të i përmbushur afatet;
  • Të realizojnë me përpikmëri detyrat që i ngarkohen të kenë përkushtim maksimal gjatë orarit te punës te jenë bashkëpunues me punën në grup;

Orari: 8.00-17.00 (1h pushim).

Na kontaktoni në: contact@bizzarrogroup.com

Shikime 6,995
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 17/08/22 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management