Besa Security

Vende të lira të punës (70)

	 	 

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE

Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, 10000
Prishtinë, Republika e Kosovës

0800 22 000
+383 38 54 55 54

info@besasecurity.com
www.besasecurity.com
Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Njoftimi vlen për këto vende të punës:

  • Roje i Transportit të Parave të Gatshme (TPG) - Prishtinë, (6 vende pune)
  • Operator i Mbikëqyrjes Elektronike/Video Vëzhgimit - Prishtinë (10 vende pune)
  • Patrullë Intervenuese - Prishtinë, Prizren, Pejë, Ferizaj, Gjakovë (10 vende pune)
  • Roje Fizike (Sigurim Themelor) - Tërë Kosovën (40 vende pune)
  • Teknik - Prishtinë (4 vende pune)

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

  • Dëshminë e kualifikimit shkollor
  • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (licenca)
  • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).

VËREJTJE:

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!
Për pozitat me numër 1,2,4, prioritet do të kenë aplikuesit që tashmë posedojnë çertifikatat (licencat) mbi trajnimet e kryera.

Aplikacionet për këtë pozite pranohen deri në diten e Enjte, 18 Prill 2019, ora 16:30.
Adresa për aplikim: Zyra Qëndrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë)
Telefoni kontaktues: 049 964 618 ose përmes email: info@besasecurity.com

 

TAGS: Besa SecurityPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3178
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC