Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Asistent/e Administrativ/e

Përgjegjësitë dhe detyrat :

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
 • Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për gjithë;
 • Pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase;
 • Koordinon agjendën e takimeve të Drejtorit Menaxhues;
 • Koordinon takimet në mes punonjësve në korporatë me palët e treta;
 • Aranzhon itinerarin e udhëtimeve dhe rezervimet e Menaxhmentit;
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrativ dhe atij jo-administrativ;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë të shkollës së mesme, preferohet shkollimi i lartë;
 • Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës angleze, njohja e gjuhëve të tjera është përparësi;
 • Përvojë pune në administratë;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office,
 • Përparsi kanë ata qe njohin Programin Kubit !
Qysh vazhdojme tash?
Apliko duke na derguar cv-në  në : info@provit-ks.com

Apliko se kurre si dihet !

Shikime 6,618
Kategoria Administratë
Skadon 17/08/22 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management