Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Punëtor në sektorin e prodhimit (3), Mirëmbajtës/e i/e dyqanit

Relux
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Kompania Relux SH.P.K., me lokacion në Magjistralen Prishtinë-Ferizaj, shpall konkurs pune për pozitat:

- Punëtor në sektorin e prodhimit- 3 pozita,
- Mirëmbajtës/e i/e dyqanit – 1 pozitë.

Ne kërkojmë nga aplikuesit:

- Të jenë mbi 18 vjet,
- Të jenë të përgjegjshëm dhe bashkëpunëtor,
- Të jenë të motivuar,
- Të respektojnë orarin e punës.

Ne ofrojmë:

- Vend të sigurt pune,
- Sigurim shëndetësor,
- Pushim të rregullt vjetor,
- Transport të organizuar,
- Pagë konkuruese.

Për të aplikuar na kontaktoni në numrin 046 200 205.”

Shikime 4,834
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 17/08/22 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management