Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Blini tashmë një brend i njohur në të gjithë botën për stilin, punën dhe cilësinë në dizajnimin e fustaneve të nusërisë, fustaneve të mbrëmjëve dhe kosumeve të meshkujve, tashmë me një zhvillim dhe rritje të mëtutjeshme, për plotësimin  e nevojame me staf, shpall:

𝗞𝗢𝗡𝗞𝗨𝗥𝗦 𝗣𝗨𝗡𝗘

  • Asistente të shitjes online (2)
  • Patronist/e (1)
  • Rrobaqepese (4)
  • Qendistare (5)

Lokacioni: Prishtinë – Veternik

Benefitet:

  • Mjedis pozitiv i punës;
  • Pagë konkurruese duke u bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikuesit/es;
  • Programe të bonuseve dhe shpërblime;
  • Mundësi të mira avancimi brenda kompanisë.
  • Trajnime profesionale

Nëse jeni të interesuar t’i bashkoheni ekipit tonë, ju lutem dërgoni CV -në  duke specifikuar në Subject pozitën e punës për të cilin po aplikoni, në email: 𝐡𝐫@𝐛𝐥𝐢𝐧𝐢𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥.𝐜𝐨𝐦

Personat të cilat nuk kanë qasje në email, mund të na shkruani vetëm në viber dhe whatsapp, në numrin e telefonit +𝟯𝟴𝟯 𝟰𝟰 𝟰𝟲𝟱 𝟬𝟵𝟭.

Sqarim: Pozita e punës Asistente e shitjes online, kryhet nga ambientet e kompanisë, pra nuk është Home Office

Të gjithë aplikantët me pervojë pune do të kenë përparësi në përzgjedhje.

Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Afati i fundit për aplikim: 16.08.2022

Shikime 8,085
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 16/08/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management