Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

IT officer (Holandë)

Partisan Medical Mercenaries
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për IT officer

Një mundësi unike, e cila nuk duhet humbur!
 
Hapet konkurs për studim dhe punësim në Holandë në fushën e ICT
 
Agjensioni Partisan Medical Mercenaries në bashkëpunim me Universitetin  Avans + dhe partnerët tjerë ofron studim dhe punësim në Holandë.

Çka ofrojmë ne:

  • Një bursë €950, dhe një pagë €700-900, ku perfshihen dy ditë shkollë, dy ditë praktikë dhe dy ditë punë;
  • Një diplomë internacionale në IT
  • Një eksperiencë të paharrueshme dhe një mundësi për t’u zhvilluar profesionalisht;
  • Ne i mbulojmë të gjitha shpenzimet, si rregullimin e dokumentave deri tek vendosja në Holandë

Çka kerkojmë nga ju:

  • Diplomë Bachelor ose dëshmi e studimeve për IT në nivelin Bachelor.
  • Mosha mbi 21 vjet;
  • Kursi në gjuhën angleze  IELTS me notë minimale 6.0
  • Dokumentat duhen të jenë me afat;
  • Një CV dhe një letër motivimi (mundësisht në gjuhën angleze)

Për informata më të hollësishme rreth programit dhe mbajtjen e intervistave na kontaktoni përmes:

Numri kontaktues: +38346182418

Email adresa: ardit@partisanmedicalmercenaries.com

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko"

Shikime 7,675
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 16/08/22 (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management