Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Infermier/e (Holandë)

Partisan Medical Mercenaries
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Një mundësi unike, e cila nuk duhet humbur!

Hapet konkurs për studim dhe punësim në Holandë në fushën e infermierisë.

Agjensioni Partisan Medical Mercenaries në bashkëpunim me Universitetin Avans + dhe partnerët tjerë ofron studim dhe punësim në Holandë

Çka ofrojmë në:

  • Një bursë €950, dhe një pagë €700-850, ku perfshihen dy ditë shkollë, dy ditë praktikë dhe dy ditë punë;
  • Një diplomë internacionale në një ndër shtetet më të zhvilluara në shëndetësi;
  • Një eksperiencë të paharrueshme dhe një mundësi për t’u zhvilluar profesionalisht;
  • Ne i mbulojmë të gjitha shpenzimet, si kursin në gjuhën Holandeze, rregullimin e dokumentave deri tek vendosja në Holandë.

Çka kerkojmë nga ju:

  • Diplomë Bachelor të infermierisë të kryer në Kosovë apo diplomë të shkollës së mesme;
  • Mosha mbi 18 vjet;
  • Duhet të jeni të motivuar të kryhet kursi Holandez në nivelin B1 (kursin e ofrojmë ne dhe zgjatë 5-6 muaj, ku një pjesë do të bëhet online dhe një pjesë mësim në klasë);
  • Dokumentat duhen të jenë me afat;
  • Një CV dhe një letër motivimi (mundësisht në gjuhën angleze)
  • E dëshirueshme është gjuha gjermane apo angleze, por jo e domosdoshme.

Për informata më të hollësishme rreth programit dhe mbajtjen e intervistave na kontaktoni përmes:

Numri kontaktues: +38346182418

Email adresa: ardit@partisanmedicalmercenaries.com

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko"

Shikime 7,139
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 16/08/22 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management