Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Marketing/Social Media Manager, Graphic Designer

Buton Electronics
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Buton Electronics është kompani teknologjike e cila ofron një spektër të gjerë të produkteve Teknologjike dhe Elektronike.

Ne dëgjojmë nevojat e klientëve dhe tregut dhe gjejmë zgjidhje optimale për nevojat tuaja çdo ditë. Thelbi i punës sonë nuk është vetëm shitja, por krijimi i zgjidhjeve të plota që plotësojnë nevojat e partnerëve tanë. Ne besojmë se vetëm përmes shkëmbimit të njohurive dhe përvojës mund të arrijmë një qëllim të përbashkët. Kjo është arsyeja pse ne e bazojmë biznesin tonë në besimin dhe besueshmërinë. 

Buton Electronics po rritet dhe bashkë me të po zgjerohet edhe stafi, prandaj ne po kerkojmë një Marketing/ Social Media Manager/e dhe një Dizajner grafik.

 
- Marketing/ Social Media Manager/e

 Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 • Të planifikon dhe implementon detyrat  e Social Media Manager (si content plan, campaign plan, raportimet) .
 • Të menaxhojë dhe të mbikqyrë performancën e kampanjave në rrjete sociale
 • Të punojë në ekip për krijimin e përmbajtjes.
 • Të implementojë kampanja dhe ti optimizojë ato për të arritur objektivat e definuara.
 • Të identifikojë dhe monitoroj konkurrencën në rrjete sociale.
 • Të realizojë raporte mbi rezultatet e çdo kampanje në rrjete sociale dhe të ndërmarrë veprimet e nevojshme për të rritur vazhdimisht suksesin e tyre.
 • Të jetë në hap me trendet dhe praktikat e reja të rrjeteve sociale.
 • Të merr pjesë në trajnime dhe punëtori për zhvillim personal e profesional.
 • Kujdeset pë përmbajtjen e imazhit të fotografive dhe videove të postuara.
Kualifikimet e kërkuara:
 • Njohuri teknike në menaxhimin dhe funksionimin e platformave si Meta Ads Manager, Meta Business Suite dhe Ads Manager & Google Analytics.
 • Të ketë përvoje paraprake ne menaxhim te kampanjave ne rrjete sociale.
 • Aftësi të mendimit kritik dhe zgjidhje të problemeve.
 • Aftësi për planifikim dhe punë në ekip.
 • Të ketë Kreativitet, origjinalitet dhe vullnet në punë
 • Të ketë të mbaruar shkollim ose certifikim relevante të fushës (eksperienca e mëparshme dhe referencat përbëjnë avantazh)
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë

Aplikimi për pozitën –  Marketing/ Social Media Manager të dërgohet në:  jobs@butonks.com


-Dizajner grafik

Detyrat dhe përgjegjësitë e dizajnerit grafik:

 • Përcaktoni zërin dhe mesazhet për pjesët e dizajnit grafik
 • Zhvilloni ilustrime të produkteve, logot dhe grafika të tjera sipas nevojës
 • Zgjidhni ngjyrat, fontin, imazhet dhe paraqitjen
 • Krijoni vizualizime (qoftë me dorë ose nëpërmjet një programi softuerik) të cilat përcjellin mesazhe dhe nëntone të sakta siç diktohen nga projekti
 • Paraqitja e modeleve tek palët e interesuara dhe ekipet e aplikueshme
 • Zbatoni komentet dhe ndryshimet kur është e përshtatshme
 • Kaloni dizajnin përfundimtar tek ekipet e zhvillimit ose publikimit për publikim
Kërkesat dhe Kualifikimet e Dizajnit Grafik:
 • Diplomë Bachelor në dizajn grafik, art, dizajn ose një fushë të ngjashme (e preferuar)
 • Portofoli i dizajneve të gjera të përdorura në fushatat e suksesshme të marketingut
 • Të aftë me Adobe Creative Suite, Quark Xpress dhe PhotoShop
 • Kreativitet dhe inovacion të jashtëzakonshëm
 • Përvojë me median e shkruar dhe elektronike
 • Vemendje ne detaje
 • Menaxhimi i kohës dhe aftësitë organizative
Aplikimi për pozitën –  Marketing/ Social Media Manager të dërgohet në:  jobs@butonks.com

Shikime 7,524
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 15/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management