Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

3 P SHPK hap konkurs për:

Postier

  • Përgjegjës për marrjen dhe dorëzimin e paketave në shtëpi dhe biznese në rrugën e tij të dorëzimit.
  • Të operojë në mënyrë efikase të itinerarit për të siguruar që marrjet dhe dërgesat e planifikuara për ditën janë përfunduar ashtu siç janë parashikuar dhe duhet të menaxhojë mirë kohën.
  • Të mbajë një marrëdhënie të mirë me klientët në terren dhe të jetë në gjendje të përgjigjet në pyetjet në lidhje me metodat e transportit të paketave që ai mund të hasë, duke ndërtuar shitje në terren.

Kriteret:

  • Preferohet mbi 2 vjet përvojë në të njëjtën fushë
  • Patentë Shoferi – Kategoria B
  • Diploma e shkollës së mesme ose Diplomë Universiteti (e preferueshme)
  • Kuptimi i thellë i shërbimeve të kompanisë dhe pozicionit të saj në industri
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
  • Njohuri të gjuhës Angleze

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në hr@3plog.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Shikime 7,816
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 14/08/22 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management