Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ndërmarrja Importuese dhe Shpërndarëse “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në: Rr. e Antenës, Harilaq, Fushë Kosovë, Tel: +383 (0) 38/733- 377 shpall konkurs për:

Pozita: Shitës Ambulant për qytetet: Pejë-Klinë-Istog

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Bën viztat në teren në bazë të planit të caktuar nga kompania;
 • Përgjegjës për marrje të porosive dhe shitje të produkteve;
 • Prezaton artikujt e rinjë tek të gjithë blerësit të cilët i viziton;
 • Kontribuon në vazhdimësi për zhvillimin e shitjes dhe gamës së produkteve;
 • Menaxhon me tregun/pikat shitëse në atë mënyrë që në asnjë moment të mos ketë mungesë të produkteve;
 • Menaxhon dhe vlereson sasitë e porosive me qëllim të shmangies së mungesës së produkteve, apo mbingarkimin e tepërt të pikave shitëse;

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të jenë të shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
 • Të kenë aftesi të mira të menaxhimit të kohës, planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Duhet të kenë njohuri bazike të tregut, artikujve dhe brendeve që dominojnë;
 • Të posedojnë patentë shofer të kategorise B;
 • Preferohet 1 vit përvojë pune në shitje.

Të gjithë kandidatët e interesuar, inkurajohen të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postes elektronike: apliko@kosmontefoods.com

Në subjekt duhet të shënohet Poziten për të cilën aplikoni.

Vetëm kandidatët potencial të përzgjedhur për plotësim pozite, do të kontaktohen për intervistë.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com

Shikime 6,844
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 13/08/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë, Klinë, Istog
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management