Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Agjent/e i/e Thirrjeve me Gjuhë Gjermane (10)

Elcom
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Elite Group Communications LLC një ndër ndërmarjet më të reja në Tregun e Biznesit që për qëllim ka avancimin dhe përmirsimin e Tregut të Marketingut dhe Shitjes në lidhjet Internacionale .
Duke u nisur nga përvojat dhe përgaditjet profesionale me informacione të gjëra mbi botën e biznesit dhe integrimit njerëzor , Elcom Group vjen si një ndërmarje e fuqishme dhe e përgaditur për ide të reja dhe atraktive mbi termin Marketing .
Me qëllimin që lidhja Klient -Marketing të jetë në nivel të qëndrueshëm dhe stabil , po ashtu lehtësimi i blerjes së produktit dhe interesimi mbi projektet e ndryshme që lidhin botën virtuale mes dy shteteve Kosovë - Zvicer , këtë ndermarje e bënë të veqant përkushtimi dhe shkollimi i vazhdueshëm mbi produktin dhe projektet .
Vlenë të ceket po ashtu që Elcom Group bazon punën mbi vullnetin dhe motivin e bashkpunëtorëve që bëjnë të mundur realizimin e dëshirës dhe porosisë së Klientit .
Mbi të gjitha plotëson ambient të këndshëm dhe pozitiv mbi idet e reja dhe sfida të punës që përfshijnë qëllimet e këtij biznesi .
Elite Group Communications LLC hap konkurs për 10 vende pune:
Kushtet që duhet të plotësoj Kandidati janë :
  • Njohja e Gjuhës Gjermane - Niveli B2 
  • Të jetë mbi moshen 18 vjeq 
  • Të jetë i/e hapur për punë në ekip 
  • Përvoja e punës është përparsi 
Kushtet që ofron Kompania jonë janë : 
  • Paga fikse të volitshme +
  • Bonuse Shkollime të vazhdueshme rreth produktit 
  • Vend të sigurtë të punes ( Me kontratë pune afatgjate ) 
  • Ambient të rehatshëm pune  dhe komod 
Kandidatet e interesuar te lajmerohen ne: +383 48 789 900 apo ne email: info@elcomgroup.ch 
 
 

Shikime 6,795
Kategoria Mbështetje e Konsumatorëve, Call Center
Skadon 13/08/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management