Climasan

Serviser i pajisjeve klimatizuese dhe ventiluese

	 	 

Titulli i punes: SERVISER I PAISJEVE KLIMATIZUESE DHE VENTILUESE

Pershkrimi i punes, detyrat dhe pergjegjesite kryesore.

- Instalon sistemet bashkekohore te ngrohjes, ftohjes, ventilimit dhe klimatizimit
- Servison/miremban sistemet e instaluara
-Identifikon defekte te mundshme dhe bene zgjidhje te ndryshme
-Ofron sherbim profesinal ndaj konsumatorit
-Zhvillon pune ekipore dhe tregon produktivitet te larte gjate orarit

Kriteret e punesimit

-Pervoje pune ne pozita te ngjashme
-Njohja e mire e punes dhe aftesia per te mesuar shpejte
-Njohja e sistemeve elektronike te tensionit te ulte dhe te larte
-I pershegjshem dhe i sakte ne pune
-I gatshem per trajnime dhe aftesim profesional ne varesi te dinamikes se zhvillimit te produkteve te lemise
-Aftesi per pune nen presion dhe me orar te zgjatur ndonjehere sipas nevojave te kompanise
-Njohja e gjuhes angleze ose ndonje gjuhe tjeter eshte avantazh ndaj kandidateve tjere
-Paten shoferi kategoria B

 Per te aplikuar ju lutemi dergoni CV me foto dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet ne e-mailin info@climasan-ks.com deri me 22.04.2019.

 

TAGS: ClimasanPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 896
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC