Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Mjeshter dhe Xhampreres (5 vende)

Vendi: Pejë

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Të kenë aftësi të shkëlqyera për poziten e tyre.
 • Të jenë të aftë për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve te ndryshme.
 • Të jenë të shkathët në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës së personit përgjegjës.
 • Të jenë të aftë të punojnë në grup.
 • Eksperienc ne industrin e qelqit se paku 2 vite.
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorive B;

Pozitat e hapura:
 • Inxhinier i makineris  (1 vend)
 • Arkitekt/e (1 vend)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Matje të ndryshme të objekteve në teren;
 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit;
 • Aftësi për të punuar në mënyrë efikase nën presion kohor;
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve;
 • Menaxhimi i projekteve te kontraktuara;
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike;
 • Përgaditja e raporteve ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara;
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave;
 • Përvojë me ArchiCad, AutoCAD  dhe Microsoft Office.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë paraqitje profesionale;
 • Diplomë universitare në Arkitekturë
 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Përvojë të gjerë me Archicad dhe Microsoft Office;
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt;
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.

Pozita: Ndihmës Monter (5)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë aftësi të mira organizative;
 • Të jetë energjik dhe i motivuar;
 • Të ketë aftësi të punës në ekip.

Përgjegjësitë:

 • Të kordinohet me përgjegjësit e prodhimit për përpunimin e produkteve sipas projektit;
 • Të bashkpunojë me stafin e prodhimit për kompletimin e produkteve;
 • Të bashkpunojë me stafin e montimit dhe terrenit për montimin e produkteve te qelqit.

Te interesuarit per te aplikuar le te dergojne CV-te e tyre ne kete email: gacaferiglass@gmail.com

Numri i kontaktit: 049/044-137-901

Shikime 7,706
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 11/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management