Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria CE per Kosovë dhe jasht Vendit –3 Vende)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave te kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Ulët, Fushë Kosovë dhe ne email hr@euroshell-ks.com

Dokumentat e nevojshmepëraplikim:

  1. Patent shoferin (kategorin CE - valide),
  2. ADR (valide)
  3. Certifikaten e mjekut (valide)
  4. Pasaporten (valide)
  5. Certifikaten CPC (e preferuar)
  6. Dokumentin qe nuk jeni nenhetime(obligative)

APL/KIMI DUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ ME FOTO PERMES E-MAIL, ADRESES: hr@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT LETE SHENOHET POZITA PERTECILENAPLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00NE, TEL: +38349940014

Shikime 7,650
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 11/08/22 (3 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management