Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent/e i/e Shitjes në Teren

Vivab
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjent/e i/e Shitjes në teren:

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Ruajtjen e klientëve ekzistues dhe gjetjen klientëve të rinjë
 • Të shqyrtojë dhe zgjidhë çdo çështje apo ankesë të klientët
 • Zgjeron rrjetin dhe distribuimin e produkteve
 • Përgatitjen e raporteve në baza ditore gjatë vizitave në terren
 • Përmbushja e objektivave të caktuara të shitjes mujore

Kualifikimet:

 • Aftësi të mira të shitjes
 • Diploma Universitare jep përparësi
 • Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese
 • Patent shoferi kategoria B
 • Ti përshtatet orarit të punës
 • Të jetë e/i gatshëm për punë ekipore
 • Të ketë përvojë pune në ketë fushë më së paku 1 vit
 • Paga do te jetë e kënaqshme.

CV-të të dërgohen në: info@vivab.biz

Shikime 6,362
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management