Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitëse

Viplay
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Shitëse në Lokal

Lokacioni: Prishtine, Sheshi Zahir Pajaziti, Rr. Luan Haradinaj

Orari: 7 orë në ditë, me ndërrime

Detyrat dhe Përgjegjësit:

  • Ndihmesa e Klientëve për të kryer shërbimet e tyre;
  • Rekomandimi i porosive te mallit duke u bazuar në kërkesat e klientëve, Prezantimi, Promovimi dhe shitja e produkteve/shërbimeve;
  • Mirëmbajtja e ambientit te brendshëm, i pastërsisë dhe gjendjes teknike;

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Eksperiencë në shitje;
  • Shkathtësi të shitjes, komunikimit dhe negociatave;
  • Shkathtësi kompjuterike;
  • Shkollimi i lartë;
  • Përshtatja në punë ekipore

Dërgoni CV-ne tuaj përmes e-mail tek: info@viplay.biz

Në subjekt të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Shikime 5,945
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/08/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management