Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs per pozitën:

 (Menaxher i Projekteve / Junior Producer)

  • Njohuri te shkëlqyera të gjuhës angleze në të folur dhe në të shkruar;
  • Njohuri të shkëlqyera të komunikimit dhe udhëhqjes së ekipeve; 
  • Të kete aftësi organizative;
  • Sigurohet që projektet të kryhen brenda afateve;

 

Mënyra e aplikimit:
 Të gjithë të interesuarit mund të aplikojne ne email:  jobs@ikone-studio.tv

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management