1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Nëse dëshironi të realizoni ëndërrën tuaj, ku mund të i tregoni aftësitë dhe shkathtësitë e juaja personale, të punoni në një ambient të ngrohtë dhe dinamik, atëherë tani është rasti i juaj. Së shpejti në qendër të Prishtinës, në lagjen Lakrishte, Rr. Tirana, do të hapet DERAND Hotel.

Me qëllim të plotësimit të vendeve të lira të punës DERAND Hotel kërkon staf të kualifikuar dhe profesional për pozita të caktuara. Ajo çka kërkojmë ne është të jeni të përgaditur profesionalisht, të jeni të përgaditur për sfidat e gastronomisë, të keni paraqitje miqësore, të njihni kërkesat e hotelerisë, të keni entuziazëm, profesionalizëm dhe të silleni me respekt.

Ne ofrojmë punësim me kontratë afatgjate, ambient komod dhe të rehatshëm si dhe pagë joshëse.

Pozitat vijuese për të cilat mund të aplikoni janë:

 • Menaxher/e për buxhet dhe financa (1 pozitë)
 • Asistent per financa dhe arkëtar/e (1 pozitë)
 • Furnizues/e (1 pozitë)
 • Përgjegjës/e për IT (1 pozitë)
 • Menaxher/e i Recepcionit (1 pozitë)
 • Përgjegjës/e për rezervime (1 pozitë)
 • Recepcionist/e (4 pozita)
 • Recepcionist i ndërrimit të natës (2 pozita)
 • Guest Relations & Hostess (2 pozita)
 • Shofer (3 pozita)
 • Mikpritës / Bellboy (2 pozita)
 • Menaxhere e mirëmbajtjes së dhomave (1 pozitë)
 • Mbikqyrëse / Supervisor e mirembajtjes se dhomave (1 pozitë)
 • Mirëmbajtëse e dhomave (8 pozita)
 • Minibarist & Portir (2 pozita)

Për të parë detyrat, përgjegjësitë dhe kualifikimin e kërkuar për secilën pozitë, ju lutem klikoni KËTU.

Për të aplikuar në njërën nga pozitat e lira, ju lutem dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera përcjellëse, duke e përmendur në “Subject” pozitën për të cilën aplikoni. Aplikimi të dërgohet në këtë email: hr.hotelderand@gmail.com

Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të marrin përgjigje pozitive dhe do të ftohen në intervistë. 

Konkursi mbetet i hapur 20 ditë nga data e publikimit.  

Shikime 9,676
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 27/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet