Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Elektro Instalues (3)

Conductor
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Conductor me seli ne Prishtine shpalle konkurs per vende te lira te punes ne pozitat: 

Elektro instalues (3) 

Kushtet dhe kualifikimet e nevojshme per aplikim:

Edukimi - Shkolla e mesme

Kualifikimi - Diploma e shkolles se mesme

Pervoja: Pervoje pune se paku 2+ ne fushen perkatese

 

Menyra e aplikimit: Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke kontaktuar ne numrin e telefonit: +383 44 608 776 apo ne emailin: conductor_ntsh@hotmail.com

Shikime 7,821
Kategoria Inxhinieri
Skadon 06/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management