Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kamarier, Banakier, Pjatalarëse

Blissville
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Blissville L.L.C. është qendra më e madhe rekreative familjare në Kosovë. Në kuadër të qendrës, krahas indoor playground, operojnë edhe aktivitet ndihmëse si restoranti, sport bar, pastiqeri, fast food dhe minimarketi.


Blissville hap KONKURS për këto pozita për Restaurant & Sport bar:

  • Kamarier/e
  • Banakier
  • Pjatalarëse

Të interesuari(a)t për punë duhet të dërgojnë biografinë (CV) në email: blissville.ks@hotmail.com

Në aplikacion duhet të specifikohet pozita për të cilën aplikoni.

Shikime 7,937
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 01/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management