Kontakti
Copyright ยฉ 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Rendi i gastronomisë tashmë i ri për tregun e Kosovës ๐—š๐—๐—œ๐—ž๐—ฆ & ๐—–๐—›๐—œ๐—–๐—ž๐—ฆ, është një brend ku primar ka ushqimin korean Chicken dhe Grilled Chicken.
Për plotësimin e nevojave me staf, shpall:

๐—ž๐—ข๐—ก๐—ž๐—จ๐—ฅ๐—ฆ ๐—ฃ๐—จ๐—ก๐—˜

 ๐— ๐—˜๐—ก๐—”๐—ซ๐—›๐—˜๐—ฅ/๐—˜ (2)
 ๐Š๐”๐™๐‡๐ˆ๐๐ˆ๐„๐‘/๐„ (2)
 ๐—ก๐——๐—œ๐—›๐— Ë๐—ฆ ๐—ž๐—จ๐—ญ๐—›๐—œ๐—ก๐—œ๐—˜๐—ฅ/๐—˜ (๐Ÿฏ)
 ๐—ž๐—”๐— ๐—”๐—ฅ๐—œ๐—˜๐—ฅ/๐—˜ (8)
 ๐—ฆ๐—›๐—”๐—ก๐—ž๐—œ๐—ฆ๐—ง/๐—˜ (5)
 ๐—•๐—”๐—ฅ๐—œ๐—ฆ๐—ง/๐—˜ (๐Ÿฏ)
 ๐—›๐—ข๐—ฆ๐—ง๐—˜๐—ฆ (๐Ÿฎ)

Të interesurit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në përmes e-mailit:
hr@gjiksandchicks.com, tel: +383 43 578 005

Shikime 7,716
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizรซm
Skadon 01/08/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinรซ
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management