Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Asistente në Kontabilitet

Royal Trade Company
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Regjistrimi i faturave të blerjeve vendore dhe importeve në përputhje me standardet e kontabilitetit dhe ligjet e tjera te zbatueshme
 • Regjistron shpenzimet në kontot adekuate
 • Mirëmbatja e dokumentacioneve financiare në bazë të kërkesave ligjore.
 • Regjistrimi dhe konsolidimi i llogarive bankare dhe arkës.
 • Ndjek operacionet e përditshme të departamentit të financës
 • Barazon dhe dokumenton barazimet me furnitorë sipas kërkesave të përcaktuara në politikën dhe procedurat e kompanisë.                                                   
 • Përgadit raporte financiare dhe raporton tek Drejtori Financiar.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • Diplomë universitare në Ekonomi, niveli Master i preferueshëm                 
 • Ҫertifikime në IKAF, SCAAK ( apo ҫertifikimim të ngjajshëm )
 • Të ketë minimalisht 1 vite përvojë në punë ne fushen e financave/kontabilitetit
 • Njohuri të shkëlqyeshme të parimeve të përgjithshme të kontabilitetit dhe legjislacionit në  fuqi                             
 • Të ketë njohuri të mira të Gjuhes Angleze
 • Aftësi të avancuara te komunikimit verbal dhe përmes e-mailit
 • Të ketë aftësinë e të punuarit në grup dhe nën presion
 • Përparësi do te kene kanditatet qe kane njohuri te softwareve te kontabilietet si Pro Data apo Kubit

Aplikimi duhet të bëhet Online duke dërguar CV-n tuaj në adresen elektronike : rtcfinance.ks@gmail.com

Ne subjekt të shenohet pozita për të cilen aplikoni, për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit 049 940 010 nga ora 08:00 deri në ora 16:00
Vendi i punës Vragoli Fushë kosovë

Shikime 9,088
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 30/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management