Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Tomorrow Nation është një studio dixhitale që prodhon përmbajtje argëtuese dhe edukative për audiencën globale. Ne jemi në kërkim të njerzve me talent, vullnet dhe etik të punës.

Social Media and Communication Manager

Ne po kerkojmë menaxher të rrjeteve sociale dhe njerz të aftë në komunikim me bashkpuntorët tanë dhe ata potencial jashtë Kosovës.

Aftësitë e kërkuara:

     -  Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës shqipe dhe angleze

     -  Njohuri mbi rrjetet sociale

    -   Aftësi komunikuese të shkathta për të krijuar lidhje të forta me bashkpuntorë

    -  Kuriozitet, korrektsi, bashkpunim dhe vullnet për të sjellur gjëra të reja në rrjetet tona sociale dhe format tona te komunikimit

Writer/Shkrimtar

Ne po kerkojmë shkrimtarë apo pasionantë të shkrimit që kanë aftësi për të shkruar përmbajtje të thella, të sakta por të thjeshta për t’u kuptuar.

Aftësitë e kërkuara:

  • Përshtatje në stile të ndryshme të shkrimit bazuar në temën e dhënë
  • Hulumtimi detail i temës së caktuar
  • Shkrimi i temës në mënyrë origjinale, kreative dhe të veqantë
  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës shqipe dhe angleze
  • Kuriozitet, korrektsi, bashkpunim dhe vullnet për të sjellur gjëra të reja në fushën e shkrimit

Për këto pozita, TOMORROW NATION ofron këto kushte:

  • Mundësi zhvillimi dhe karriere.
  • Punë me një ekip te ri, kreativ, miqësor dhe në një atmosfer pozitive
  • Kontrat pune në përputhje me ligjet e Kosoves
  • Page fikse, vlerësim i performaces dhe ngritje page.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në email: Trippycal.com@gmail.com

Shikime 9,077
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 29/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management