Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

‘’KASTRATI Group’’ si kompani lidere në cilësi të derivateve dhe shërbimit ndaj klientëve me pika në disa qytete të Kosovës dhe me trend rritjeje të vazhdueshëm shpallë të hapur konkurs pune për të gjithë ata që duan të bëhen pjesë e një stafi të jashtëzakonshëm dhe ambienti bashkëkohor në këto pika dhe pozita:

Pika e karburantit Prishtinë, Arbëri:

Pozita të lira:

 • Shitës të derivateve (2)
 • Shitëse në market (2)

Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit: 049/668-822

Kontrollimi teknik Prishtinë, Arbëri
Pozita të lira:

 • Teknik inspektues (2)

Kusht: Shkollën e mesme teknike të kryer

Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit: 049/221-122

Pika e karburantit magj. Prishtinë-Pejë:

Pozita të lira:

 • Shitës të derivative (2)
 • Shitëse në market (2)

Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit: 049/855-610 

Restorant magj. Prishtinë-Pejë:

Pozita të lira:

 • Menaxher restoranti 
 • Picamen
 • Kamarier
 • Shankist
 • Mirëmbajtës

Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit: 049/851-752

Pika e karburantit Pejë, Rr. Bekim Berisha:

Pozita të lira:
Shitës të derivateve (2)
Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit: 049/851-420

KASTRATI Group ofron:

 • Kushte të mira pune 
 • Kontratë të rregullt
 • Pushim vjetor me pagesë

Shikime 11,262
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 29/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management