Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent/e Tregtar/e (2)

Bimer Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Agjent/e Tregtar/e

Numri i Pozitave: 2

Kohëzgjatja e konkursit: 29.06.2022-13.07.2022

Detyrat e punës:

 • Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve kozmetike dhe higjenike nëpër pikat e shitjes sipas planit të shitjes
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe grupore.
 • Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe mirëmbajë strategjitë e shitjes në mënyrë produktive .
 • Të jetë i-e aftë për dhënien e ideve dhe planeve që mund të ndikojn për rritjen e shitjeve.
 • Të jetë në gjendje të menaxhojë shitjet dhe të shkruaj raporte për gjendjen e tregut në terenin e tije-saj.
 • Të vlerësojë hulumtimet e klientëve, rrethanat e tregut, të dhënat e konkurrencës dhe implementimin e planit të marketingut me ndryshime ashtu siç është e nevojshme.
 • Të punojë ngushtë dhe të bashkpunojë me menaxhmentin e kompanisë dhe ti mbajë ata të informuar me çdo gjë lidhur me progresin & shitjen.
 • Te jetë përson komunikativ,ambicioz dhe i motivuar për punë dhe sukses.

Dokumentacioni i nevojshëm:

 • Të ketë diploma të shkollës së mesme-e domosdoshme
 • Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme
 • Duhet të ketë njohurit bazike të Microsoft Office dhe Internet
 • Njohja e gjuhës Angleze dhe Serbe është përparsi
 • Përsonat me përvoj pune në lami të ngjajshme do të kenë përparsi,(deshmit e punsimit)
 • Duhet të ketë aftësi komunikuese
 • Të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet

Të interesuarit të dërgojnë CV në bimergroup@hotmail.com

Shikime 3,838
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 13/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management