Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Për klientin, jemi duke kërkuar:

Shitës në terrenin e Kosovës për pajisje hidraulike

Përshkrimi i detyrave të punës:

  • Prezanton, promovon dhe shet produkte/shërbime për klientët ekzistues dhe të mundshëm.
  • Kryen analizën e kosto-përfitimit dhe nevojave të klientëve ekzistues/potencial për të përmbushur nevojat e tyre.
  • Krijon, zhvillon dhe mban marrëdhënie pozitive biznesi me klientët.
  • Arrin objektivat dhe rezultatet e shitjeve të dakorduara brenda planit te caktuar nga kompania.
  • Analizon potencialin e territorit/tregut, gjurmon shitjet dhe përgatitë raportet e nevojshme.
  • Ben menaxhimi e furnizimit në raport me nevojat e klientëve.

Kërkesat:

  • Së paku pesë vite përvojë pune.
  • Nivel i mirë i gjuhës angleze.
  • Njohuri për shërbimet hidraulike.
  • Eksperiencë në projektimin dhe ndërtimin e sistemeve hidraulike, kanalizime dhe ngrohjeve.

Apliko duke dërguar CV-në tënde në email in info.ks@dekra.com

Shikime 8,323
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 28/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management