Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent/e Patundshmërie (4)

Non - Disclosed Client
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob, identiteti i të cilit me kërkesë të klientit mbetet anonim.


4 AGJENT/E PATUNDSHMËRIE (Fillestar dhe me Provojë).

PËRGJEGJËSITË:

 • Punë në zyrë dhe teren për gjetje të pronave për shitje apo qira.
 • Të negocion deri në përfundim të procesit.
 • Të postoj në sistemin online.
 • Të përgatis raport të punëve.

KËRKESA dhe AFTËSITË:

 • Të ketë të përfunduar shkollimin (preferohet adekuat me Patundshmëri / Biznes / Menaxhim).
 • Provoja e punës në këtë lëmi do të jetë përparësi.
 • Aftësi të mira komunikimi në shitje dhe qira.
 • Aftësi të mira bindëse dhe negociuese.

OFERTA:

 • Bonusi arrihet nga realizimi i punëve.
 • Orari i punës 09:00 - 17:00, e Hëne - e Premte.
 • Telefon dhe shpenzimet e tij të mbuluara.

APLIKIMI:

CV-të të dërgohen në emailin: agjent.prone@gmail.com

VETËM kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë

Shikime 8,384
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 27/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management