Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Mirëmbajtëse në Spital / Pastruese

United Hospital
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

United Hospital L.L.C- Hap konkurs për vend të lire pune në poziten:

Mirëmbajtëse në Spital / Pastruese

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bënë pastrimin e rregullt të pjesëve të caktuara të objektit të Spitalit.
  • Kujdeset për pastërtinë në përgjithësi.
  • Bënë furnizimin me preparatet dhe pajisjet e nevojshme për mirëmbajtje.
  • Detyrat e tjera i caktohen nga Mirëmbajtësja kryesore.
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe organizimi me kolegët.
  • Të jetë bashkëpunuese me kolegët.
  • Të jetë e gatshme të iu përgjigjet Mirëmbajtësës kryesore.

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: info@united-hospital.com

Konkursi është i hapur nga data 27.06.2022 dhe përfundon më datë 15.07.2022 .

Shikime 4,511
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 15/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management