1
PREMIUM

Rrobaqepës/e (3)

Ruaj
LUCIANO men's wear
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Luciano Rrobaqepese Header

Konkurs i hapur për pozitat:
Rrobaqepës/e (3)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Shkathtesi te shquar ne qepje me makine;

Kushtet:

  • Të jeni e vëmendshme;
  • E afërt dhe bashkëpunuese;
  • E aftë për të punuar në afate të shkurtra kohore. 

Çfarë ofrojmë ne:

  • Pagë standarde (mund të ndryshohet varësisht nga aftësite e shitjes dhe përvojes);
  • Ushqimi ditor;
  • Pije gjatë orarit të punës;
  • Uniformë.

Orari i punës: 08:30-16:30 (një e shtune punohet, një nuk punohet)

Aplikoni duke klikuar ne Butonin "APLIKO"

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 11/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet